GSP Electronics

Voor mijn onderneming is het super fijn om één leverancier te hebben voor alle soorten reclame. Wat ik ook nodig heb, kan ik bij Amoeri Lichtreclame bestellen. De eerste opdracht ging om verlichte led doosletters. De samenwerking en vooral de prijs beviel mij erg goed. Bovendien heb ik mijn eigen contactpersoon die al mijn vragen kan beantwoorden. Iedereen heeft het over topservice. Alleen het Amoeri Lichtreclame team weet pas echt wat het inhoudt.

Vooral wanneer u een strategisch locatie heeft uitgezocht, raad ik ondernemers aan om gebruik te maken van al het verkeer. Al snel viel mijn bedrijfspand veel meer op en groeiden wij harder dan voorheen. Na de led doorletters heb ik nog spandoeken, full color print voor mijn receptie & ramen, bewegwijzering, led reclamebord en zelfs bedrukte plastic tassen besteld. Amoeri Lichtreclame is uiterst veelzijdig. Wat ik heb gemerkt is dat de vertrouwen van klanten winnen erg belangrijk is. Professionele reclame draagt bij aan de betrouwbaarheid.

Wat ik het aller belangrijkste vind is dat er naar mij wordt geluisterd. Ik heb zelf de touwtjes in handen doordat ik uit verschillende opties kan kiezen. De eerste opdracht scheelde mij zelfs 650 euro! Daarvan heb ik gelijk nog een spandoek erbij besteld. De onderhoud is automatisch geregeld. Ik kan me volledig richten op mijn onderneming. Ik kan zorgeloos reclame bestellen zonder over de kwaliteit te twijfelen. Deze ervaring gun ik elke ondernemer, omdat ik weet hoe belangrijk het is om goed vindbaar te zijn.

Wat voor lichtreclame of andere soort reclame u zoekt, zij kunnen het voor u regelen. Ik zou zeggen wees net zo sceptisch als ik en vergelijk zelf de kwaliteit en prijzen. U zult vanzelf tot dezelfde conclusie komen. Uiteindelijk valt er weinig te verliezen als u om een gratis offerte vraagt. Veel succes verder met uw bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: