Saison Restaurant

Ik schrok letterlijk van de eerste paar offertes die ik binnen kreeg over mijn lichtreclame prijzen. 

Lichtreclame prijzen

Neon letters, Led reclamebord buiten, Led Doosletters & Lichtbak reclame prijzen

Mijn hele restaurant moest verbouwd worden en het was erg stressvol om dure offertes binnen te krijgen voor mijn lichtreclame. Gelukkig ben ik via vrienden bij Amoeri Lichtreclame terecht gekomen. Zij hebben mij aangeraden om het te proberen. Eerlijk gezegd, verwachte ik niet veel verschil met de lichtreclame prijzen die ik van diverse reclamebureau’s had ontvangen.

Oprecht advies over lichtreclame prijzen

Al snel merkte ik hoe betrokken zij zich voelden met mijn problemen. Het aller belangrijkste vond ik de manier van samenwerken en het feit dat Amoeri Lichtreclame zeer oplossingsgericht met mij mee denkt!

Lichtreclame Kopen

Het hele restaurant moest van binnen gerenoveerd worden. Ik had het ontzettend druk met verschillende aannemers, omdat ik graag de touwtjes in handen wilde hebben. U herkent het wellicht, niks gaat volgens de originele planning. Boven al deze stress, werd het financieren van de verbouwing steeds lastiger. De meeste lichtreclame prijzen waren torenhoog. Wij hebben een strategisch lokatie uitgekozen langs een drukke weg en daar wouden wij gebruik van maken. Lichtreclame was in ons geval een must.

Led Reclameborden te Koop

Waar ik later achter ben gekomen is dat de meeste voorstellen van andere bedrijven onnodig duur waren. Zij wouden mij natuurlijk de duurste producten aansmeren. Alles veranderde eigenlijk nadat een adviseur langs was gekomen. Hij luisterde eerst naar mijn idee en wat ik eigenlijk voor ogen had. Ik wou simpelweg mijn reclamezuil vernieuwen met de nieuwe logo. Daarnaast moesten de oude doosletters ook vervangen worden met nieuwe strakke LED doosletters.

Goedkope Doosletters Led

Wat ik fijn vond is dat hij meteen praktische oplossingen voorstelde om veel kosten te besparen. Hij liet mij 3 opties zien voor de reclamezuil, ik mocht bepalen hoe lux het mocht worden. Daarnaast stelde hij voor om de nieuwe doosletters onzichtbaar te monteren zonder montage balk die zichtbaar blijft zoals de oude doosletters. Wij hebben samen bepaald hoe hoog ze ongeveer moeten worden en dat was het.

`Goedkope Doosletters en Reclamebord

De echte verrassing was toen ik mijn lichtreclame prijzen binnenkreeg. Mijn vorige offertes hadden ieder een andere uitvoering met een andere prijs. Het varieerde van € 18.000,- / € 15.000,- tot aan de goedkoopste van € 13.000,-. Mijn nieuwe offerte scheelde mij geen honderden euro’s. Maar DUIZENDEN euro’s!

Topservice

Ik kwam later achter dat veel kosten niet gerekend werden bij Amoeri Lichtreclame. Dat stapelde zich aardig op in de lichtreclame prijzen, zoals het aanvragen van de vergunning geen € 390,- kost maar € 145,-. Dat waren de kosten die de gemeente had opgesteld. Aanpassingen aan mijn logo waren gratis. Kortom: echte topservice! Normaal gesproken schrijf ik niet eens een reviewtje en nu typ ik een hele verhaal. Ik moest mijn verhaal met andere mensen delen, zodat zij ook van mijn ervaring kunnen leren.

Contact
%d bloggers like this: