Heb ik een vergunning nodig?

Bij de meeste gemeentes bent u verplicht om een vergunning aan te vragen voor uw gevelreclame. In sommige gevallen is een vergunning niet eens nodig. Dit verschilt per gemeente en welk reclame beleid zij voeren. U kunt zelf online vragen wat uw reclame mogelijkheden zijn bij uw gemeente. Indien u geen zin of tijd heeft om een vergunning aan te vragen. Dan regelen wij het voor u.

Nee, u hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten bij Amoeri Lichtreclame. U betaalt alleen 1 op 1 de kosten die de gemeente voor uw aanvraag indient. Het is wel altijd fijn voor beide partijen wanneer wij van te voren weten wat de mogelijkheden zijn voor uw gevelreclame. Zodat wij u een passend advies kunnen bieden. Zonder vergunning heeft het geen zin om u een volledig advies te geven over uw idee. Wij kijken altijd eerst naar de mogelijkheden, vervolgens proberen wij uw idee binnen deze kaders tot leven te brengen. Op deze manier kunnen wij direct aan de slag met het ontwerpen en de productie. Kortom: uw reclame wordt veel sneller geregeld wanneer u al een vergunning heeft aangevraagd.

Wanneer u niet weet voor welk reclame-uiting u een vergunning aan moet vragen. Dan is het handig om ons advies te horen alvorens de aanvraag. Samen maken wij een plan van aanpak en de rest regelen wij voor u. Wij denken altijd oplossingsgericht.

Wees niet getreurd wanneer u geen vergunning heeft en spoedig uw reclame nodig heeft. Wij zijn bekend met dit traject bij diverse gemeentes. In samenwerking met de gemeente bieden wij een snelle service. Helaas is de goedkeuring afhankelijk van de drukte bij de gemeente afdeling. Het verschilt per aanvraag en de grootte van de opdracht. In de meeste gevallen krijgen wij binnen 4 weken antwoord.

Heeft u nog andere vragen hierover? Neem contact met ons op en wij zoeken het voor u uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: